De MyTripper App

De MyTripper App

Kiest jouw werkgever MyTripper, dan is er voor jou als werknemer de handige MyTripper App. Daarin kun je bijvoorbeeld je actuele mobiliteitsbudget checken en inzicht krijgen in je reishistorie, tankgedrag en de verdeling tussen zakelijk en privé. Met de App kun je op een uiterst slimme manier al je reizen plannen, van deur tot deur. Daarbij houdt de app rekening met de vervoersmodaliteiten die jouw werkgever ter beschikking stelt. MyTripper geeft jou 24/7 inzicht in hoe jij omgaat met mobiliteit. Dus daag jezelf uit en verbeter je prestaties. Check je persoonlijke score en ga de competitie aan met je collega!

Jouw eigen reisassistent

Met de MyTripper app heb jij 24/7 inzicht en controle over jouw persoonlijke mobiliteit (voor de zaak). Reis je met een leaseauto of met het OV? Pak je liever de fiets of is jouw afspraak op loopafstand? MyTripper registreert al jouw vervoersbewegingen en toont deze direct in je persoonlijke app. Met een simpele klik geef jij aan of een rit privé of zakelijk is.

 

Mobiliteitsbudget

Krijg jij van je werkgever elke maand een mobiliteitsbudget? MyTripper laat je zien hoeveel budget je hebt gebruikt, waaraan je het hebt uitgegeven en hoeveel budget er deze maand nog over is om te reizen. Zo sta jij aan het eind van de maand nooit voor verassingen en maak je zelf de beste keuzes om jouw budget optimaal te gebruiken.

Ga de competitie aan

Ben jij de beste chauffeur binnen je organisatie of afdeling? Via de MyTripper app zie je direct hoe je presteert op het gebied van je rijgedrag. Met slimme tools meten wij onder andere je rijgedrag en je brandstofverbruik. Ga de competitie aan met je collega’s en bewijs dat jij echt de beste chauffeur bent! Misschien staat er nog wel een gave prijs op het spel…

 

Wij weten dat elke medewerker uniek is. Dus ook de vervoersbehoefte. Daarom ben jij met de MyTripper app helemaal in control. Jij bepaalt wat je ziet en jij maakt de keuzes. En daarmee helpen wij je een handje.

Sluit je aan bij MyTripper en word deel van de community!

 

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

Elektrischescooter

De elektrische scooter, alternatief voor de e-bike?

De elektrische scooter kom je steeds vaker tegen in het dagelijks verkeer. Elektrisch rijden wordt namelijk steeds populairder en waar de e-bike geen oplossing biedt kan de e-scooter wel een prima alt...

Lees meer

Mobiliteitsbudget, is het wel de toekomst?

Mobiliteitsbudget. Een term die inmiddels bij menig HR-, financieel- of duurzaamheidsmanager een belletje doet rinkelen. Het mobiliteitsbudget heeft zijn weg al gevonden binnen een aantal grote organi...

Lees meer

Benieuwd naar het ontstaan van MyTripper?

Structuur uit de chaos De overstap naar duurzamere vormen van mobiliteit vraagt om een gedragsverandering. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Rob Landeweer is productmanager bij H4 Groep, een speci...

Lees meer

Hoe duurzaam is jouw onderneming eigenlijk?

De CO2-uitstoot is een belangrijk onderdeel op het gebied van duurzaamheid. Nagenoeg elk bedrijf is in een bepaalde vorm bezig om de CO2-uitstoot te reduceren. Welbekend zijn het duurzaam verlichten e...

Lees meer

Trots: De H4 Groep heeft de Lean and Green STAR

In november 2014 zijn we de uitdaging aangegaan: In 5 jaar tijd 25,9% CO2-reductie op het gebied van de mobiliteit van onze eigen medewerkers realiseren in 2018 ten opzichte van het nuljaar 2013. En n...

Lees meer