Het logo van MyTripper: niet zomaar een logo…

Benieuwd waar de naam MyTripper en het logo voor staan? Wij vertellen je hier graag meer over in dit blog!

Vaak zit er een diepere betekenis achter een logo zonder dat iemand het doorheeft. In sommige gevallen moet je er even op gewezen worden, maar daarna is het ineens duidelijk zichtbaar. Neem bijvoorbeeld het logo van de koeriersdienst FedEx. Is de pijl tussen de letters E en X je wel een opgevallen? “Vooruit met snelheid en precisie” is de betekenis daarvan volgens het Amerikaanse bedrijf.

Benieuwd naar meer achterliggende feitjes achter de logo’s van een aantal grote internationale bedrijven? Neem een kijkje op de website achter deze link: http://bit.ly/1FnuALL

Het MyTripper logo

Als je het logo van MyTripper bekijkt, kun je zien dat deze is opgebouwd uit een aantal kernelementen. Hieronder worden die elementen toegelicht.

  1. De lijn die je ziet lopen van onder tot boven, bestaat uit één deel en geeft de route aan die wordt afgelegd bij het reizen. Vandaar dat deze lijn uit meerdere bochten bestaat, namelijk de weg die jij aflegt.
  2. De lijn is daarnaast vormgegeven als een vingerafdruk. Iedereen heeft een persoonlijke afdruk en deze is daardoor uniek. Wij van MyTripper begrijpen dit en zorgen er voor dat er voor ieder individu een perfecte reis vormgegeven kan worden dat aansluit bij de wensen en behoeften op dat moment.
  3. De stip die je bovenaan het logo ziet, geeft het begin- of eindpunt van je reis weer.
  4. De lijn heeft de vorm van een glimlach, die wordt vanzelf gevormd bij het gebruik van MyTripper en krijg je er van ons gratis bij!

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op