Mobiliteitspilot | Aan de slag met MaaS

Mobiliteitspilot | Aan de slag met MaaS

Benieuwd hoe MyTripper binnen jouw organisatie past? Met de flexibele mobiliteitspilot ga je aan de slag met MaaS zonder verplichtingen! Mobility as a service wordt op deze manier wel heel gemakkelijk om in te zetten. Wij richten de pilot in op basis van jouw wensen. Wij voeren de o-meting uit, zetten de pilot op, monitoren en regisseren. Na de pilot weet jij hoe je MaaS organisatie breed in kan opzetten. Direct aan de slag? Neem dan snel contact op!

Waarom MaaS pilot

Geen aanschaf & investeringen

Je hoeft geen voertuigen, fietsen of andere hardware aan te schaffen. In de MaaS pilot worden alle middelen op basis van flexibele lease aangeboden. Zijn er al deelauto’s of fietsen? Dan zetten wij die natuurlijk in! Onze slimme hard- en software maakt van elk voertuig een deelobject.

Op en af schalen

Wil je in de pilot snel op of afschalen met bijvoorbeeld extra fietsen of deelauto’s? Geen probleem! Met onze flexibele schil kunnen wij hier  snel en eenvoudig op inspelen.

100% inzicht

Om er achter te komen welke oplossingen daadwerkelijk gebruikt worden registreert MyTripper alle data. Zo weten wij precies waar de behoeftes en de kansen liggen. Waar wel of geen gebruik van wordt gemaakt en welke effecten de pilot heeft op bijv. mobiliteitskosten en co2 uitstoot.

Geen verplichtingen

Voor aanvang wordt de pilot vormgegeven en duidelijke afspraken over de invulling hiervan gemaakt.  Na de pilot zijn er geen enkele verplichtingen richting MyTripper. 

Inhoud pilot

i3

Bij uitstek de gaafste deelauto. De i3 heeft een range van bijna 200 kilometer en quickcharger voor snelladen

BMW i3 Deelauto

Degelijk, betrouwbaar en comfortabel. De Sparta e-bikes worden geleverd met logo’s en uitstraling van jouw bedrijf!

Sparta e-bike's

Met de mobiliteitspas heb je toegang tot trein, bus, tram, metro, OV Fiets, taxi en Greenwheels.

Mobiliteitspassen

MyTripper koppelt en registreert alle data. In combinatie met de adviseur van MyTripper altijd de beste keuze maken.

MyTripper

“Met de MyTripper MaaS pilot hebben wij in de praktijk kunnen testen welke oplossingen voor onze organisatie van toepassing zijn en onze medewerkers enthousiast kunnen maken”

 

 

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

22 Carinova e-bikes

De H4 Groep heeft afgelopen week tweeëntwintig nieuwe e-bikes geleverd aan zorgorganisatie Carinova. Carinova zet met het aanbieden van deze vervoersmiddelen in op duurzaamheid, vitaliteit en schone ...

Lees meer

MyTripper op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Dit jaar heeft MyTripper voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De beurs, die van 23 t/m 25 januari j.l. plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht, trok duizenden FM-prof...

Lees meer

Nieuw in Nederland: 100% elektrische 9 persoons bus en rolstoelbus voor B Rijbewijs

H4Lease, zusterbedrijf van MyTripper, komt als eerste in Nederland met een 100% elektrische 9 persoons bus en een 100% elektrische rolstoelbus, geschikt voor B-rijbewijs. De rolstoelbussen die momente...

Lees meer

23/25 januari MyTripper op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Van 23 t/m 25 januari wordt alweer de 21ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar is ook MyTripper, onderdeel van de H4 Groep, aanwezig met...

Lees meer

Casus | Verhoogde C02 uitstoot door verhuizing?

Dagelijks fietsen ruim 75 van de 140 medewerkers naar hun werk. De afstand van gemiddeld 7 kilometer is voor de medewerkers prima af te leggen per fiets, daarnaast is het de goedkoopste manier van ver...

Lees meer