Mobiliteitsscan

Mobiliteitsscan

Wil je het mobiliteitsbeleid en de invulling hiervan in jouw organisatie verbeteren? Of wil je weten waar de kansen binnen jouw organisatie liggen om het OV, de e-bike of car-sharing te stimuleren? Is er een parkeerprobleem ontstaan en moet er een nieuw parkeerbeleid ontwikkeld worden?  

Of wil je exact de reistijd en afstand van je medewerkers weten per vervoersvorm om mobiliteit op maat te kunnen bieden? Met onze slimme mobiliteit scan heb je direct de informatie beschikbaar die jij nodig bent. Hoe wij dat doen? Onze mobiliteitsscan!

Of bel direct met ons

0570-200995 | info@mytripper.nl

De basis van de interactieve scan is het postcodebestand waarin alle postcodes van de medewerkers zijn opgenomen. Aan de hand van deze gegevens worden de reistijden en afstanden berekend voor alle beschikbare vervoersoplossingen.

Hierin wordt rekening gehouden met verkeersdrukte en de actieve dienstregeling. Zijn er specifieke eigenschappen die je aan een medewerker wilt koppelen zoals een afdeling of type dienstverband. Geen probleem. Je kunt oneindig veel filteropties toevoegen.

De mobiliteitsscan geeft je direct inzicht in de ideale vervoersoplossing per medewerker. Is het OV de meest geschikte oplossing, de fiets of voor iets langere afstanden de E-bike? Of toch de auto?

Het delen van een auto is natuurlijk ook nog een mogelijkheid. Middels de scan bepaal je snel hoe hoog het car-share potentieel is onder jouw medewerkers.

De mobiliteitsscan is de basis voor ons nieuwe parkeerbeleid. Naar aanleiding van de scan zijn wij het fietsgebruik actief gaan stimuleren wat al tot mooie resultaten heeft geleid!
Facilitair manager Bank
Mobiliteitscan | parkeerbeleid

Heb je interesse in de mobiliteitsscan of ben je benieuwd wat de scan voor jouw organisatie kan betekenen. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Parkeerprobleem? Voldoende parkeerruimte blijft voor vele organisaties een uitdaging. Door groei van het aantal werknemers of door veranderende regelgeving zoals de invoering van blauwe zones kunnen een negatieve impact hebben op de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. Welke opties heb je als werkgever? Extra parkeerplaatsen aanleggen, extern parkeerplaatsen huren of minder medewerkers met de auto laten reizen. Zomaar wat mogelijkheden. De laatste optie wordt vaak onvoldoende ingezet maar kan zeker het gewenste resultaat opleveren. Hoeveel medewerkers kunnen met de fiets of e-bike? Hoeveel kunnen er met het OV? De mobiliteitsscan geeft antwoord op deze vragen en meer. 

Met een slim parkeerbeleid stimuleer je medewerkers om de auto in te ruilen voor de fiets, het OV of bijvoorbeeld te carpoolen. Uiteraard geldt dit niet voor alle medewerkers. Daarom hebben wij een parkeerbeleid ontwikkeld waarin op basis van variabele waardes bepaald wordt of een medewerker wel of geen alternatief heeft voor de auto. Aan de hand van een slim punten systeem kan jij als werkgever parkeerplaatsen toekennen aan diegene die er recht op hebben. 

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? Klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen:

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

22 Carinova e-bikes

De H4 Groep heeft afgelopen week tweeëntwintig nieuwe e-bikes geleverd aan zorgorganisatie Carinova. Carinova zet met het aanbieden van deze vervoersmiddelen in op duurzaamheid, vitaliteit en schone ...

Lees meer

MyTripper op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Dit jaar heeft MyTripper voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De beurs, die van 23 t/m 25 januari j.l. plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht, trok duizenden FM-prof...

Lees meer

Nieuw in Nederland: 100% elektrische 9 persoons bus en rolstoelbus voor B Rijbewijs

H4Lease, zusterbedrijf van MyTripper, komt als eerste in Nederland met een 100% elektrische 9 persoons bus en een 100% elektrische rolstoelbus, geschikt voor B-rijbewijs. De rolstoelbussen die momente...

Lees meer

23/25 januari MyTripper op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Van 23 t/m 25 januari wordt alweer de 21ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar is ook MyTripper, onderdeel van de H4 Groep, aanwezig met...

Lees meer

Casus | Verhoogde C02 uitstoot door verhuizing?

Dagelijks fietsen ruim 75 van de 140 medewerkers naar hun werk. De afstand van gemiddeld 7 kilometer is voor de medewerkers prima af te leggen per fiets, daarnaast is het de goedkoopste manier van ver...

Lees meer