Stappenplan

Het MyTripper stappenplan

Stap 1: De 0-meting
25%

De 0-meting

Voordat je stappen kunt zetten moet je weten waar je heen wilt en waar je vandaan komt. In de 0-meting brengen wij de huidige mobiliteitssituatie in kaart, de doelen van organisatie, analyseren wij alle beschikbare data en vormen daarmee de juiste route. Een belangrijk onderdeel van de 0-meting is de mobiliteitsscan

De juiste tools

Na de 0-meting is duidelijk waar de kansen voor jouw organisatie liggen om nieuwe en duurzame mobiliteit in te zetten. Dit kunnen deelauto’s, e-bikes, het OV zijn. Maar bijvoorbeeld ook een nieuw parkeerbeleid met een slimme parkeerinfrastructuur, een tag systeem voor het registreren van fietsers of nieuwe mobiliteitsregeling. Wij hebben de kennis en beschikking over al deze tools en kunnen ze direct inzetten.

Stap 2: De juiste tools
50%
Stap 3: De pilot
75%

Begin klein

Wat er op papier goed uit ziet kan in de praktijk soms anders uitkomen. Daarbij is verandering voor een organisatie iets waar men aan moet wennen. Door de juiste tools voor een kleinere groep medewerkers in te zetten kan jouw organisatie in een afgebakende omgeving hiermee kennismaken. Wij zetten de pilot op, begeleiden de deelnemers, verzamelen feedback en sturen bij waar nodig.

Implementatie

Na de pilot weten wij wat er wel en niet werkt. De volgende stap is om de nieuwe mobiliteit binnen jouw organisatie uit te rollen. Met MyTripper heb jij altijd toegang tot alle data en zie je direct de effecten. Ben jij klaar om aan de slag te gaan met mobiliteit? 

Stap 4: Implementatie
100%