MyTripper Data & Advies

MyTripper Data & Advies

Op papier staat het mobiliteitsbeleid uitgeschreven. Het doel is bekend en alle tools zijn aanwezig. Maar worden de OV-kaarten wel gebruikt of komen ze in de la van het nachtkastje terecht? De deelauto staat te schitteren op de parkeerplaats maar heeft na 6 maanden nauwelijks kilometers gereden. Voor het pand staan e-bikes. Mooi beplakt in de kleuren van het bedrijf. De zon schijnt, het is prachtig weer. Die fietsen horen er dan toch juist niet te staan?

Data-01

Data
In een wereld waarin steeds meer connected is, het woord big data dagelijks gebruikt wordt en elke grote organisatie wel een Business Intelligence specialist heeft blijkt het toch lastig om keuzes te maken op basis van data. Keuzes op het gebied van werknemersmobiliteit. Of het nu gaat om een aankomend tekort aan parkeerplaatsen, het wagenpark vernieuwen met elektrische voertuigen, wel of geen deelauto inzetten voor medewerkers of MAAS binnen je organisatie introduceren. 

Zomaar enkele voorbeelden van mobiliteitsvraagstukken die binnen jouw organisatie kunnen spelen. Om antwoord te geven op deze en nog veel meer andere vragen is data de basis. Weten wat er nu gebeurt, waar de kansen liggen, het succes maar ook de valkuilen. MyTripper registreert, monitort, analyseert en adviseert. 

Advies
Wij combineren data met de expertise van onze adviseurs. Onderbouwd met data adviseren wij onze klanten over bijvoorbeeld een nieuw mobiliteitsbeleid ,parkeerbeleid maar ook een e-bike regeling of de introductie van deelauto’s.

Ben je wel op zoek naar vernieuwing en innovatie binnen het mobiliteitsbeleid van je organisatie, maar weet je niet precies waar kansen en mogelijkheden liggen? Wij kijken graag over je schouder mee en geven een zetje in de juiste richting. 

Mobiliteitscan | parkeerbeleid

Mobiliteit scan
Benieuwd waar de kansen binnen jouw organisatie liggen om het OV, de e-bike of car-sharing te stimuleren? Of moet er een nieuw parkeerbeleid ontwikkeld worden en wil je exact de reistijd en afstand van je medewerkers weten per vervoersvorm.

Met onze eigen ontwikkelde interactieve mobiliteit scan heb jij zelf de regie en voer je zonder enkel limiet de meest nauwkeurige postcode analyses uit.

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

22 Carinova e-bikes

De H4 Groep heeft afgelopen week tweeëntwintig nieuwe e-bikes geleverd aan zorgorganisatie Carinova. Carinova zet met het aanbieden van deze vervoersmiddelen in op duurzaamheid, vitaliteit en schone ...

Lees meer

MyTripper op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Dit jaar heeft MyTripper voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De beurs, die van 23 t/m 25 januari j.l. plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht, trok duizenden FM-prof...

Lees meer

Nieuw in Nederland: 100% elektrische 9 persoons bus en rolstoelbus voor B Rijbewijs

H4Lease, zusterbedrijf van MyTripper, komt als eerste in Nederland met een 100% elektrische 9 persoons bus en een 100% elektrische rolstoelbus, geschikt voor B-rijbewijs. De rolstoelbussen die momente...

Lees meer

23/25 januari MyTripper op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Van 23 t/m 25 januari wordt alweer de 21ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar is ook MyTripper, onderdeel van de H4 Groep, aanwezig met...

Lees meer

Casus | Verhoogde C02 uitstoot door verhuizing?

Dagelijks fietsen ruim 75 van de 140 medewerkers naar hun werk. De afstand van gemiddeld 7 kilometer is voor de medewerkers prima af te leggen per fiets, daarnaast is het de goedkoopste manier van ver...

Lees meer