MyTripper faciliteert slimme “Pantoffeldienst” Mobuur

Inwoners van de wijken Kerschoten en De Naald kunnen zich vanaf 1 maart per elektrische auto door een chauffeur laten vervoeren. Vrijwillige chauffeurs helpen mensen van deur tot deur. ‘Inclusief hulp bij boodschappen dragen of rollator inklappen’, stelt de organisatie. Het systeem, Mobuur, is bedoeld voor korte ritten.

De slimme pantoffeldienst is mede mogelijk gemaakt door een samenwerking van H4 Lease en MyTripper. “Met de flexibele leaseconstructies van H4 Lease, ondersteund door de slimme hardware en software van MyTripper is het voor ons mogelijk voor initiatieven zoals Mobuur de perfecte oplossing te bieden. Geen vaste kosten, volledige flexibiliteit en 24/7 inzicht. Een mooie combinatie” aldus Rob Landeweer van MyTripper.

“Duurzame en sociaal ondersteunende vervoersoplossingen zijn een belangrijk deel van de toekomst” vervolgt Rob. “Kleine kernen, wijken en buurtschappen worden steeds slechter bereikbaar met het huidige OV. Ouderen blijven moeten steeds langer thuis blijven wonen. Met fijnmazige oplossingen zoals Mobuur wordt er een oplossing geboden voor dit probleem. Ontzettend gaaf dat wij hier met MyTripper een deel van de oplossing voor mogen bieden” sluit hij af.

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op