MyTripper op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Dit jaar heeft MyTripper voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De beurs, die van 23 t/m 25 januari j.l. plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht, trok duizenden FM-professionals. MyTripper was een van de circa 350 standhouders die hun kennis, ervaring en innovaties deelden met de bezoekers.

Waarom MyTripper

My Tripper helpt organisaties met het oplossen van mobiliteitsproblemen. Dat doen we door vanuit organisatie eisen en medewerkers verlangen te denken. Deelauto’s, OV of de fiets? Met onze mobiliteit scan krijg je inzicht en advies om mobiliteit op maat te distribueren (te verstrekken of aan te bieden). Resultaat is:
• regie over de mobiliteitskosten
• controle op het wagenpark en
• reducering van CO2 uitstoot.

Mobiliteit bij veel bedrijven topprioriteit
Tijdens de vele gesprekken die wij met beursbezoekers voerden kwam met grote regelmaat naar voren dat mobiliteit bij veel organisaties een issue is. Bij sommige organisaties heeft het zelfs de status topprioriteit. Niet vreemd gezien het feit dat Nederland op bepaalde plekken dichtslibt, dat in de grote(re) steden grote parkeerproblemen (zijn) ontstaan en dat de CO2 uitstoot fors omlaag moet. Voor MyTripper dan ook een uitgelezen gelegenheid om haar dienstverlening onder de aandacht te brengen.
Veel interesse onder de bezoekers voor MyTripper
Met een aantal interessante organisaties zijn inmiddels (vervolg)afspraken gemaakt om verder te bespreken hoe MyTripper kan helpen. Via de website, onze social media en onze digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij MyTripper! Wordt dus vervolgd.

 

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op