MyTripper ritregistratie

MyTripper ritregistratie

MyTripper is gespecialiseerd in slimme ritregistratie oplossingen. Van fiscus-proof ritregistratie tot het live tracken van fietsen, motoren en scooters. Wil je geen gebruik maken van hardware? Gebruik dan onze track & trace app. Met de MyTripper ritregistratie word je volledig ontzorgd. Het enige wat je medewerkers hoeven te doen is reizen. Wij registreren de ritten!

Rittenregistratie

Fleetmanagement

Driver behaviour challenge

ALTIJD INZICHT, DE MYTRIPPER PORTAL

Via de online portal heb je direct inzicht in alle zakelijke vervoersbewegingen van je voertuigen. Zo komt je nooit meer voor verrassingen te staan. MyTripper stopt niet bij het registreren van autokilometers. Ook de fietsen, scooters en andere rijdende objecten kunnen wij traceren met onze slimme units.

RITTENREGISTRATIE FISCUS PROOF

De  MyTripper  voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie. Exporteer de rittenregistratie eenvoudig naar een excel bestand of .pdf.

AUTO DELEN?

Sluit eenvoudig het bestuurdersidentificatie systeem aan om altijd inzichtelijk te hebben wie het voertuig heeft gebruikt. Voorkom discussies achteraf! 

Elke bestuurder krijgt een eigen ID tag en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Wordt er weggereden zinder in te checken? Dan hoor je een vervelende pieptoon als reminder. Liever je eigen RFID kaart gebruiken? Geen probleem!

ONZE HARDWARE

Ritten kunnen op meerdere manieren geregistreerd worden. MyTripper heeft 2 types ritregistratie units. De plug and play OBD Dongle en de vaste unit. Deze laatste komen wij graag bij op locatie inbouwen zodat het geen onnodige tijd kost. Meer weten over het verschil tussen een OBD Dongle of vaste unit? Lees onze blog over ritregistratie units of bel ons op 0570-200996.

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

Casus | Verhoogde C02 uitstoot door verhuizing?

Dagelijks fietsen ruim 75 van de 140 medewerkers naar hun werk. De afstand van gemiddeld 7 kilometer is voor de medewerkers prima af te leggen per fiets, daarnaast is het de goedkoopste manier van ver...

Lees meer

Casus | Slim vervoer in de zorgsector

36 auto’s, ruim 200.000 km per jaar, een handmatige kilometer registratie, geen inzicht en het beheer dat steeds meer op een fulltimebaan begint te lijken. We komen het steeds vaker tegen, organisat...

Lees meer

Casus | Van parkeerprobleem naar duurzaam mobiliteitsbeleid

800 medewerkers, 200 parkeerplaatsen en sinds kort geen mogelijkheid meer om in de omliggende omgeving te parkeren. De ingrediënten voor een parkeerprobleem of de start van een nieuw en duurzaam mobi...

Lees meer

Spitsbike | Ga toch spitsfietsen!

Wel eens gedacht aan een slim alternatief voor het dagelijkse woon-werkverkeer? Met een e-bike rijd je makkelijk een woon-werkafstand van 15 km. En dat maakt (spits)fietsen zelfs mogelijk buiten de st...

Lees meer

Dag!enDoen! brengt ouderen weer in beweging

Wat gaat u doen vandaag? Voor velen van ons een vraag die eenvoudig te beantwoorden is. Wij hebben ons werk, vrienden en familie om mee af te spreken, we gaan sporten en zo kan ik nog wel even door ga...

Lees meer