MyTripper ritregistratie

MyTripper ritregistratie

MyTripper is gespecialiseerd in slimme ritregistratie oplossingen. Van fiscus-proof ritregistratie tot het live tracken van fietsen, motoren en scooters. Wil je geen gebruik maken van hardware? Gebruik dan onze track & trace app. Met de MyTripper ritregistratie word je volledig ontzorgd. Het enige wat je medewerkers hoeven te doen is reizen. Wij registreren de ritten!

Rittenregistratie

Fleetmanagement

Driver behaviour challenge

ALTIJD INZICHT, DE MYTRIPPER PORTAL

Via de online portal heb je direct inzicht in alle zakelijke vervoersbewegingen van je voertuigen. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan. MyTripper stopt niet bij het registreren van autokilometers. Ook de fietsen, scooters en andere rijdende objecten kunnen wij traceren met onze slimme units.

RITTENREGISTRATIE FISCUS PROOF

MyTripper voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie. Exporteer de rittenregistratie eenvoudig naar een excel bestand of .pdf.

AUTO DELEN?

Sluit eenvoudig het bestuurdersidentificatie systeem aan om altijd inzichtelijk te hebben wie het voertuig heeft gebruikt. Voorkom discussies achteraf! 

Elke bestuurder krijgt een eigen ID tag en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Wordt er weggereden zonder in te checken? Dan hoor je een vervelende pieptoon als reminder. Liever je eigen RFID kaart gebruiken? Geen probleem!

ONZE HARDWARE

Ritten kunnen op meerdere manieren geregistreerd worden. MyTripper heeft 2 types ritregistratie units. De plug and play OBD Dongle en de vaste unit. Deze laatste komen wij graag bij u op locatie inbouwen zodat het geen onnodige tijd kost. Meer weten over het verschil tussen een OBD Dongle of vaste unit? Lees onze blog over ritregistratie units of bel ons op 0570-200996.

Referenties

 • 24/7 inzicht

  Voer zelf de regie over mobiliteitskosten en processen. Realtime online informatie via PC, tablet en smartphone. 24/7 inzicht!

 • Ritregistratie

  MyTripper houdt alle kilometers en ritten bij. Geen bonnetjes en ritregistratie formulieren meer. Alles volledig geautomatiseerd.

 • Reizen met OV

  Automatische registratie van alle OV reizen. Privé of zakelijk? Geen probleem! Eenvoudige online verantwoording door medewerker.

 • Integratie

  Naadloze koppeling met bestaande leveranciers. Je kunt bestaande processen en contracten gewoon voortzetten. Wij integreren.

 • Mobiliteitsbudget

  Een flexibel mobiliteitsbudget voor je werknemers. À la minute beslissen welk vervoersmiddel het beste past. MyTripper helpt.

 • Dashboard

  Inzicht in ritten of rijgedrag? Hoeveel mobiliteitsbudget is er deze maand nog over? MyTripper: je persoonlijke mobiliteitsregisseur!

MEER WETEN?

Neem dan contact op met MyTripper: 0570-200 995 of Laat hier je gegevens achter »

Bekijk hier al onze blogs

22 Carinova e-bikes

De H4 Groep heeft afgelopen week tweeëntwintig nieuwe e-bikes geleverd aan zorgorganisatie Carinova. Carinova zet met het aanbieden van deze vervoersmiddelen in op duurzaamheid, vitaliteit en schone ...

Lees meer

MyTripper op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Dit jaar heeft MyTripper voor het eerst deelgenomen aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. De beurs, die van 23 t/m 25 januari j.l. plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht, trok duizenden FM-prof...

Lees meer

Nieuw in Nederland: 100% elektrische 9 persoons bus en rolstoelbus voor B Rijbewijs

H4Lease, zusterbedrijf van MyTripper, komt als eerste in Nederland met een 100% elektrische 9 persoons bus en een 100% elektrische rolstoelbus, geschikt voor B-rijbewijs. De rolstoelbussen die momente...

Lees meer

23/25 januari MyTripper op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Van 23 t/m 25 januari wordt alweer de 21ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar is ook MyTripper, onderdeel van de H4 Groep, aanwezig met...

Lees meer

Casus | Verhoogde C02 uitstoot door verhuizing?

Dagelijks fietsen ruim 75 van de 140 medewerkers naar hun werk. De afstand van gemiddeld 7 kilometer is voor de medewerkers prima af te leggen per fiets, daarnaast is het de goedkoopste manier van ver...

Lees meer