MyTripper

MyTripper | Mobility management as a Service

Op de portal van MyTripper komen alle vervoersgegevens van uw organisatie samen. Wanneer is er gereisd? Door wie en met welk vervoermiddel? Van waar naar waar? Zakelijk of privé? Hoeveel brandstof is er verbruikt? Zijn er regels overtreden? Voor de mobiliteitsbeheerder zijn alle gegevens beschikbaar waarmee u de uitvoering van het mobiliteitsbeleid kunt monitoren en sturen. Op elk moment opvraagbaar via handige rapportagetools. Maar ook voor de gebruikers van het vervoer is alle relevante informatie op een zeer toegankelijke manier beschikbaar.

 

Integratie

De MyTripper Portal is speciaal ingericht om elke aanbieder van data te kunnen koppelen. Bestaande contracten met bijvoorbeeld ritregistratie-, tankpas- en mobiliteitspasaanbieders kunnen gewoon blijven bestaan.

Transacties

Alle transacties worden in MyTripper eenvoudig en overzichtelijk in kaart gebracht. Tanken, wassen, parkeren maar ook elektrisch laden en het halen van een bloemetje bij het tankstation worden inzichtelijk.

Rapportage

MyTripper heeft een handige Reporting Tool waarbij je eenvoudig de belangrijkste data uit MyTripper kunt halen. Rijden de voertuigen nog volgens de contractkilometers.

Administratie

Het beheer van medewerkers, hun mobiliteitsgegevens en alle beschikbare mobilitytools heeft een centrale rol in de MyTripper Portal. Beheer alle medewerkers via 1 webportaal.

Ritregistratie

De Mytripper Ritregistratie creëert eenvoudig overzicht in het reisgedrag van medewerkers. Zowel ritten per auto, OV als andere mobiliteitsoplossingen worden in 1 eenvoudig overzicht getoond. Naast standaard ritgegegevens zoals afstand, kosten en privé of zakelijk, worden ook aanvullende gegevens zoals rijgedrag, brandstofverbruik en CO2-uitstoot overzichtelijk in kaart gebracht. Alle ritten zijn eenvoudig te exporteren naar een fiscus-proof ritregistratierapport.

Geen losse invullijsten of lange Excel-spreadsheets meer maar een handige en volledig geautomatiseerde ritregistratie. Met behulp van de MyTripper dongle of black-box kan elk voertuig binnen uw mobiliteitspark ‘connected’ worden. Zijn de voertuigen al voorzien van een ritregistratie unit? Geen probleem, wij koppelen slim met bestaande leveranciers.

Mobiliteitsmanagement dashboard

In je persoonlijke dashboard worden alleen de gegevens getoond die jij wilt zien. MyTripper monitort en verwerkt alle mobiliteitsdata en toont deze op een overzichtelijke manier door verschillende datavisualisaties in je dashboard. Laat je informeren over voor jou belangrijke informatie en stuur bij waar nodig. Zicht houden op je vooraf opgestelde KPI’s zoals privé kilometers, CO2-uitstoot of brandstofkosten? Of wil je juist weten welke leaseauto’s te veel kilometers rijden of binnenkort uit contract lopen? Creëer je eigen dashboard en houd grip op je mobiliteit.

Aan de slag met MyTripper?
Neem dan snel contact op

Onze greep uit onze klanten