Nieuw in Nederland: 100% elektrische 9 persoons bus en rolstoelbus voor B Rijbewijs

H4Lease, zusterbedrijf van MyTripper, komt als eerste in Nederland met een 100% elektrische 9 persoons bus en een 100% elektrische rolstoelbus, geschikt voor B-rijbewijs. De rolstoelbussen die momenteel op de weg zijn, en bestuurd mogen worden met een B-rijbewijs, rijden allen op fossiele brandstoffen. Een 100% elektrische variant is, vanwege het hoge eigen gewicht van de bus, niet geschikt voor een B-rijbewijs. H4Lease brengt daar nu verandering in met de introductie van de H4 rolstoelbus.

Uitkomst indien je niet over bus rijbewijs beschikt

De nieuwe bus is volledig aangepast en ingericht om mensen in een rolstoel snel en veilig naar hun bestemming te brengen. De bussen zijn ingericht met een elektrische rolstoellift en biedt ruimte aan 4 rollers en de chauffeur. Of 7 reguliere zitplaatsen en de chauffeur (totaal 8). Zonder rolstoellift kunnen zelfs 9 personen in de auto plaatsnemen! Geen enkel ander 100% elektrisch voertuig kan zoveel mensen meenemen met een B-rijbewijs.

Met name in de zorgsector, waar veelvuldig rolstoelbussen worden gebruikt en met vrijwilligers gewerkt wordt, die veelal niet over een bus rijbewijs beschikken, biedt deze rolstoelbus uitkomst!

Elektrisch vervoer gaat de energietransitie ondersteunen

Elektrisch vervoer heeft de toekomst. De Rijksoverheid zet al volop in op elektrische vervoer en gemeenten zullen volgen. Sociaal- en duurzaam- vervoer is daar een onderdeel van. Binnen de gemeente Deventer rijdt inmiddels al enige tijd een volledig elektrische bus ter vervanging van de conventionele centrumlijn. Een bus die het vervoer in de Binnenstad snel en voordelig verzorgt. Schoon en duurzaam vervoer heeft de toekomst.

Prijsstelling

De H4 rolstoelbus wordt in Full Operational Lease aangeboden vanaf € 999,- per maand (uitgaande van 7 jaar, 10.000 km p/jr)

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met H4Lease via 0570-200999 of info@h4.nl.

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op