Uniek in Nederland en mogelijk gemaakt door de slimme software van MyTripper

H4 en MyTripper delen samen een pand aan de Finsestraat in Deventer. Hierdoor is de samenwerking optimaal; voor elke mobiliteitsvraag bieden ze een oplossing. “De klanten van H4 vragen steeds vaker om alternatieven voor de leaseauto. Hierdoor groeit de samenwerking met MyTripper,” meent Gerard Franken, directeur-lease bij H4. Rob Landeweer, productmanager bij My Tripper: “Wij brengen structuur aan in de chaos aan informatie. In de vorm van kilometerlease, mobiliteitsketens of slimme software.”

 Ontstaan gecombineerde data

Gerard: “H4 verzorgde het wagenpark bij ondernemers en voerde ook het mobiliteitsbudget in. Hierdoor blijkt de medewerker minder autokilometers te maken en stijgt de medewerkerstevredenheid. Door de flexibiliteit voor de medewerkers wordt de administratie echter een stuk onoverzichtelijker. Zo ontstond de behoefte dit te automatiseren.” Rob: “Zelf vergelijk ik het vaak met een trechter: aan de bovenkant gooi je er alle dashboards van alle verschillende leveranciers in. Aan de onderkant stroomt de gecombineerde data van MyTripper eruit.”

Korte lijnen

Gerard: “H4 is een innovatieve leasemaatschappij die zich niet alleen op auto’s focust, maar ook op andere vervoersvormen. Een belangrijk onderdeel in het aanbod van H4 is kilometerlease, hierbij betaalt de klant per gereden kilometer. Uniek in Nederland en mogelijk gemaakt door de slimme software van MyTripper.”

Rob: “Aangezien we in hetzelfde pand zitten en ook binnen dezelfde groep vallen is er veel contact. H4 weet als geen ander wat er speelt bij haar klanten en MyTripper kent de mogelijkheden die de markt biedt. We vullen elkaar dus perfect aan!” Gerard: “De korte lijnen zorgen ervoor dat wij zeer snel kunnen schakelen. Als er bij H4 een vraag binnenkomt loop ik even bij Rob binnen en heb ik binnen 5 minuten antwoord. Even brainstormen over een klantencase is bij ons de dagelijkse gang van zaken. Omdat wij binnen de H4 Groep de complete mobiliteitsketen aan kunnen bieden zijn wij in staat om bij welke mobiliteitsvraag dan ook een passend aanbod te kunnen bieden.”

H4 & MyTripper

Gerard werkt reeds 1,5 jaar bij H4-lease als directeur-lease. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het gehele bedrijf H4 en alles wat daarbij komt kijken. Gerard: “Dit betekent alles wat te maken heeft met de aansturing van H4-Lease, MyTripper en NL2Go. Het inzetten van mobiliteit op een zo’n prettig en goedkoop mogelijke manier voor de klant blijft een leuke uitdaging.”

Als productmanager is Rob inmiddels 3 jaar werkzaam bij MyTripper. Rob: “De focus ligt op productontwikkeling, advisering, consultancy en de implementatie van MyTripper bij klanten. In een markt waarin dagelijks nieuwe initiatieven en concepten opgezet worden probeer ik juist die oplossingen te vinden en te combineren die precies aansluiten bij de wensen en doelen van de klant. Van elektrisch rijden tot deelscooters, van openbaar vervoer tot de passagiersdrone. Het continu zoeken en verbinden van deze oplossingen en ook daadwerkelijk inzetten bij de klant maakt mijn werk leuk.”

Op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf? Neem contact op met Gerard via 0570 – 200 995 of stuur een mail naar info@mytripper.nl.

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op