Even voorstellen: Rob Landeweer, product manager

Leuk dat je meer wilt weten over MyTripper! Het team van MyTripper bestaat uit een enthousiaste groep jonge mensen, die dag en nacht voor je klaar staat. In de komende blogs stellen wij onszelf aan je voor. Deze week is dit Rob Landeweer, één van de initiatiefnemers van MyTripper.

Opleiding & ervaring

Ik ben geboren in Deventer en getogen in Markelo en volgde mijn HBO opleiding Small Business & Retail Management aan het Saxion te Enschede. Daarna volgde een Management Traineeship dat mij in 2015 bij de H4 Groep bracht.

Sinds de zomer van 2016 ben ik mij volledig gaan focussen op de ontwikkeling van MyTripper. Geboren als een idee achter op een bierviltje en nu een volwaardige softwareproduct, gaaf! Binnen MyTripper ben ik de productmanager(Nerd) en zodoende verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van zowel het product MyTripper als de organisatie daar om heen. Ik speur naar nieuwe mogelijkheden en kijk vooral waar ik slim kan verbinden. En juist daar zit ook de kracht van MyTripper! Benieuwd naar alle mogelijkheden van MyTripper? Ik laat het je graag zien.

 

 

 

Ik wil hier meer over weten, neem contact met mij op